JEFI Invest AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och JEFI Invest AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och JEFI Invest AB är ett av dem. Statusen för JEFI Invest AB är att Bolaget är aktivt.

JEFI Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-11-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som JEFI Invest AB ska trivas.

JEFI Invest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att äga och förvalta värdepapper, biluthyrning, bilförsäljning och båtförsäljning samt förmedling av tjänster inom dessa områden. Bolaget skall även förvalta, sälja och köpa fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JEFI Invest AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25.

Idag är JEFI Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med JEFI Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JEFI Invest AB är Larsson, Lars Fredrik Jens som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Filip som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

JEFI Invest AB har 556562-2759 som sitt organisationsnummer.