Bo i Skåne - Stugbokning AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av semesterlägenheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bo i Skåne - Stugbokning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Bo i Skåne - Stugbokning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1998-03-23 så skapades Bo i Skåne - Stugbokning AB och bolaget är har F-skattsedel Bo i Skåne - Stugbokning AB har haft det sedan 1998-01-01.

Bo i Skåne - Stugbokning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556554-1249 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är Bo i Skåne - Stugbokning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bo i Skåne - Stugbokning AB så går det att nå dem via telefon på 0411-559420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bo i Skåne - Stugbokning AB är Niklasson, Stig William Sigvard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Carola Marjatta Sofia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .