Best Vind i Ystad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Best Vind i Ystad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. Best Vind i Ystad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Best Vind i Ystad AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556547-8897.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0411-552221 alternativt besöka eller skicka post till Best Vind i Ystad AB på följande adress Karlsfälts Gård , 271 98, Ystad.

Best Vind i Ystad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Best Vind i Ystad AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bengtsson, Eva Birgit som är född 1943 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga, driva och sälja elenergi genom vindkraft- produktion och idka i samband därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall ävensom äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.