MODT Ystad AB

Skåne län

Information

MODT Ystad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där MODT Ystad AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. MODT Ystad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MODT Ystad AB har haft sedan 2002-02-04. MODT Ystad AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MODT Ystad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vranarp 85, 272 93, Tommarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-66330.

Ystad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är MODT Ystad AB Privat, ej börsnoterat.

MODT Ystad AB har idag 556540-6799 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MODT Ystad AB

Bolaget skall bedriva strategisk företagsrådgivning, informationsteknologi, konstnärlig verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I MODT Ystad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Johan Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Johan Petter som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor, .