Claes Svensson Transport i Ystad AB

Skåne län

Information

Claes Svensson Transport i Ystad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Claes Svensson Transport i Ystad AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Claes Svensson Transport i Ystad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Claes Svensson Transport i Ystad AB har haft sedan 1997-01-01. Claes Svensson Transport i Ystad AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Claes Svensson Transport i Ystad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Vallg. 39, 271 35, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-16434.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Claes Svensson Transport i Ystad AB Privat, ej börsnoterat.

Claes Svensson Transport i Ystad AB har idag 556536-6407 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Claes Svensson Transport i Ystad AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Claes Svensson Transport i Ystad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Claes Åke Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .