Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utge ekonomisk litteratur, kundtidningar och kalendrar, förvalta och driva handel med aktier och andra värdepapper samt äga, förvalta och uthyra fastigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1996-05-31 så skapades Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556531-5552 är organisationsnummret för företaget som finns i Ystad.

Just nu är Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-557788 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Firman tecknas av -Gråberg, Marcus Eric Karl

Följande personer är på något sätt aktiva inom Planeraförlaget i Stockholm Aktiebolag är Gråberg, Marcus Eric Karl som är född 1975 och har titeln Extern firmatecknare, Gråberg, Göran Torgny som är född 1945 och har titeln VD, Gråberg, Göran Torgny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gråberg, Eva Ingalill Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.