Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva utbildning för medkaniker, företrädesvis inom bilbranschen och därmed förenlig verksamhet, handel med och förvaltning av aktier och värdepapper ävensom fastigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1996-01-22 så skapades Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556528-2448 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-14394 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenskt elektro digitalt utbildningscenter Aktiebolag är Thorvaldsson, Sven Erik Krister som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorvaldsson, Per Niclas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .