Sydkust Mekaniska AB

Skåne län

Information

Sydkust Mekaniska AB är ett av många bolag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Sydkust Mekaniska AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sydkust Mekaniska AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Sydkust Mekaniska AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-20. Men sedan 1998-01-01 så har Sydkust Mekaniska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Zinkg. 2 A, 271 39, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sydkust Mekaniska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-69966.

Ystad arbetar för att bolag som Sydkust Mekaniska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sydkust Mekaniska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse med inriktning på legotillverkning och maskinkonstruktioner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sydkust Mekaniska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Olsson, Bo Tomas Ingemar -Olsson, Tora Ulrika.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sydkust Mekaniska AB och det är följande personer, Olsson, Bo Tomas Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Tora Ulrika som är född 1965 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sydkust Mekaniska AB är 556521-9887.