Team Walter Artist Production Aktiebolag

Skåne län

Information

556514-3467 är organisationsnummer för bolaget Team Walter Artist Production Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Walter Artist Production Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Team Walter Artist Production Aktiebolag finns i.

Team Walter Artist Production Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Walter Artist Production Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Team Walter Artist Production Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Team Walter Artist Production Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Team Walter Artist Production Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-19400 eller genom brev på följande adress:
Pilgränd 4, 271 42, Ystad

Bolaget skall idka uthyrningsverksamhet avseende ljud- och scenteknisk utrustning och transportfordon för denna utrustning, inköp och försäljning av musikinstrument samt övrig musikutrustning, samt bokningsverksamhet avseende artister och orkestrar inom och utom Sverige, äga och förvalta fastigheter och värdepappe och därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Walter Artist Production Aktiebolag och det är Walter, Lars Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Glendestam, Tom Nils Mårten som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor,