Orifice Medical Aktiebolag

Skåne län

Information

Orifice Medical Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Orifice Medical Aktiebolag finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Orifice Medical Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Orifice Medical Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Orifice Medical Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Orifice Medical Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Akterg. 2, 271 55, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-65430.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Orifice Medical Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Orifice Medical Aktiebolag har idag 556511-1035 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Orifice Medical Aktiebolag

Bolaget skall driva utveckling, produktion och försäljning av medicinsk utrustning och hantering av läkemedel samt därmed förenlig verksamhet.

I Orifice Medical Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brink, Mats Gunnar som är född 1961 och har titeln Extern VD, Perlhagen, Karl Johan Kristian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson Wahlén, Lars Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungmark, Patrik Leif som är född 1970 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.