Mundus Maskin AB

Skåne län

Information

556508-5619 är organisationsnummer för bolaget Mundus Maskin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mundus Maskin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Mundus Maskin AB finns i.

Mundus Maskin AB har varit registrerat sedan 1995-02-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mundus Maskin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Mundus Maskin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mundus Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Mundus Maskin AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-552035 eller genom brev på följande adress:
Mensalv. 5, 271 98, Ystad

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import- och grossiströrelse med maskiner och förnödenheter inom lantbruksområdet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mundus Maskin AB och det är Andersson, Alf Åke Henning som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Joakim Bertilsson som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anders Peter Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor,