JF Förvaltning i Ystad AB

Skåne län

Information

JF Förvaltning i Ystad AB är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som JF Förvaltning i Ystad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JF Förvaltning i Ystad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

JF Förvaltning i Ystad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-02-10. Men sedan 1996-01-01 så har JF Förvaltning i Ystad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dragong. 52, 271 39, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JF Förvaltning i Ystad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-15300.

Ystad arbetar för att verksamheter som JF Förvaltning i Ystad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JF Förvaltning i Ystad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JF Förvaltning i Ystad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JF Förvaltning i Ystad AB och det är följande personer, Mangiapia, Carlo Francesco som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Ola som är född 1963 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JF Förvaltning i Ystad AB är 556505-3435.