Lagun Safe Aktiebolag

Skåne län

Information

Lagun Safe Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Lagun Safe Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lagun Safe Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Lagun Safe Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-10-12. Men sedan 1995-01-01 så har Lagun Safe Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Götgången 28, 271 44, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lagun Safe Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-10014.

Ystad arbetar för att verksamheter som Lagun Safe Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lagun Safe Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av arbetarskyddsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lagun Safe Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lagun Safe Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Lars Ingmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Börje Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Eva Maria Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lagun Safe Aktiebolag är 556496-8542.