Olof Viktors i Glemminge AB

Skåne län

Information

Olof Viktors i Glemminge AB är ett av många företag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Olof Viktors i Glemminge AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Olof Viktors i Glemminge AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-01-07.

Olof Viktors i Glemminge AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-09-14. Men sedan 2002-01-07 så har Olof Viktors i Glemminge AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Glemmingegården, 270 21, Glemmingebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olof Viktors i Glemminge AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-522020.

Ystad arbetar för att företag som Olof Viktors i Glemminge AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olof Viktors i Glemminge AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurang- och caférörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Olof Viktors i Glemminge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olof Viktors i Glemminge AB och det är följande personer, Alfredsson, Jan Olof Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Paul Robert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rank Alfredsson, Ros-Marie som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Olof Viktors i Glemminge AB är 556493-4361.