Logitrans Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

Logitrans Sverige Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ystad. I Logitrans Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Leif Bertil Magnus som är född 1952 och har titeln VD, Svensson, Leif Bertil Magnus som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen Erling som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pedersen Anne Kristine som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Logitrans Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Logitrans Sverige Aktiebolag på telefon 0411-17400.

Bolagets verksamhet skall vara försäljning av staplare höglyf tande gaffellyftvagnar och andra gaffellyftvagnar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Logitrans Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Logitrans Sverige Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Logitrans Sverige Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Logitrans Sverige Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Logitrans Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Pedersen Erling -Svensson, Leif Bertil Magnus

Logitrans Sverige Aktiebolag har 556491-3498 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.