Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag

Skåne län

Information

Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ruuthsbov. 223, 271 91, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0411-63000.

Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag har idag 556486-1572 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag

Bolaget skall bedriva torkning och förädling av foder och spannmål samt därmed förenlig verksamhet.

I Gundralöv Torkindustrier Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är von Levachoff Hagemann, Gustav A som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagemann, Ann Louise Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.