Scandistrap Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bestå av tillverkning och försäljning av emballageband samt försäljning av tillbehör för bandning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scandistrap Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Scandistrap Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1993-11-19 så skapades Scandistrap Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Scandistrap Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Scandistrap Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556476-1848 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är Scandistrap Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Scandistrap Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-65404 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jeppsson, Dan Otto Torsten Lennart -Lasson, Hans Magnus Rickard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scandistrap Aktiebolag är Jeppsson, Dan Otto Torsten Lennart som är född 1954 och har titeln VD, Jeppsson, Dan Otto Torsten Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lasson, Hans Magnus Rickard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jeppsson, Eivor Vivianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor.