Baldringe Fågel Aktiebolag

Skåne län

Information

Baldringe Fågel Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Baldringe Fågel Aktiebolag finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Baldringe Fågel Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Baldringe Fågel Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Baldringe Fågel Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Baldringe Fågel Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Baldringetorp 5, 271 97, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-40138.

Ystad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Baldringe Fågel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Baldringe Fågel Aktiebolag har idag 556474-4661 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Baldringe Fågel Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jordbruk, handel, förädling och distribution av fjäderfäprodukter, handel med och förvaltning av fast egendom, aktier och övriga värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Baldringe Fågel Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Elma Asta Ingegerd som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Nils Eric Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .