B M:s Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

B M:s Mekaniska Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som B M:s Mekaniska Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

B M:s Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

B M:s Mekaniska Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-05-24. Men sedan 1993-01-01 så har B M:s Mekaniska Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åldermansg. 10, 227 64, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B M:s Mekaniska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-10814.

Ystad arbetar för att verksamheter som B M:s Mekaniska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B M:s Mekaniska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B M:s Mekaniska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B M:s Mekaniska Aktiebolag och det är följande personer, Erlandsson, Mona Ann-Helene som är född 1957 och har titeln Likvidator, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B M:s Mekaniska Aktiebolag är 556467-6707.