Greger Ingemansson Aktiebolag

Skåne län

Information

Greger Ingemansson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Greger Ingemansson Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Greger Ingemansson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Greger Ingemansson Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-05-05. Men sedan 1993-01-01 så har Greger Ingemansson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bussjöv. 159, 271 99, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Greger Ingemansson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-19000.

Ystad arbetar för att bolag som Greger Ingemansson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Greger Ingemansson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva bilvårdsanläggning i Ystad omfattande detaljhandel med bensin och diesel, tillbehör, kioskvaror och livsmedel samt gör det själv-verkstad, tvätt och uthyrning av bilar och släpvagnar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Greger Ingemansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Greger Ingemansson Aktiebolag och det är följande personer, Ingemansson, Kent Greger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingemansson, Margareta Susanne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bo Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Bo L Nilsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Greger Ingemansson Aktiebolag är 556466-7706.