Glemmingebro Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

556464-0851 är organisationsnummer för bolaget Glemmingebro Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glemmingebro Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Glemmingebro Bygg Aktiebolag finns i.

Glemmingebro Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glemmingebro Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Glemmingebro Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glemmingebro Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Glemmingebro Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-522665 eller genom brev på följande adress:
Vångav. 2, 270 21, Glemmingebro

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och uthyrning av byggnads- hjälpmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glemmingebro Bygg Aktiebolag och det är Nilsson, Per Harry som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Henry som är född 1921 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,