Contract Konsult i Ystad Aktiebolag

Skåne län

Information

556463-8947 är organisationsnummer för bolaget Contract Konsult i Ystad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Contract Konsult i Ystad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Contract Konsult i Ystad Aktiebolag finns i.

Contract Konsult i Ystad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Contract Konsult i Ystad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Contract Konsult i Ystad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Contract Konsult i Ystad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Contract Konsult i Ystad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-60700 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva import och export av livsmedel, byggnads- material och fordon samt urhyrning och försäljning av fordon och släp samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Contract Konsult i Ystad Aktiebolag och det är Svensson, Claes Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kogutowski, Marek som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor,