Skodig i Ystad AB

Skåne län

Information

Skodig i Ystad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Skodig i Ystad AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skodig i Ystad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skodig i Ystad AB har haft sedan 1994-01-01. Skodig i Ystad AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skodig i Ystad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Österlenv. 339, 270 21, Glemmingebro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-524310.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skodig i Ystad AB Privat, ej börsnoterat.

Skodig i Ystad AB har idag 556461-9038 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, Maria Rebecka Therese -Nilsson, Linus Kim Pale är den som för stunden ansvarar för Skodig i Ystad AB

Bolaget ska bedriva detaljhandel med skor och därmed förenlig verksamhet.

I Skodig i Ystad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Arthur Hans-Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Maria Rebecka Therese som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Håkan Stefan Pale som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Linus Kim Pale som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.