Argus Fashion & Lingerie AB

Skåne län

Information

Argus Fashion & Lingerie AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Argus Fashion & Lingerie AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Argus Fashion & Lingerie AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Argus Fashion & Lingerie AB har haft sedan 1995-01-01. Argus Fashion & Lingerie AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Argus Fashion & Lingerie AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Österg. 10, 271 34, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-14450.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Argus Fashion & Lingerie AB Privat, ej börsnoterat.

Argus Fashion & Lingerie AB har idag 556460-5847 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Argus Fashion & Lingerie AB

Bolaget skall bedriva detaljhandel med damkonfektion, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Argus Fashion & Lingerie AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosengren, Suzanne Ann-Christin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosengren, Sven Vilhelm som är född 1945 och har titeln Suppleant, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .