Hälsobackens Läkargrupp Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hälsobackens Läkargrupp Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. Hälsobackens Läkargrupp Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Hälsobackens Läkargrupp Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556452-5250.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0411-66310 alternativt besöka eller skicka post till Hälsobackens Läkargrupp Aktiebolag på följande adress Hylleg. 33, 271 38, Ystad.

Hälsobackens Läkargrupp Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hälsobackens Läkargrupp Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Riber, Ralph David som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva läkar- och annan vårdverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.