Bengt Pålsson Affärsutveckling AB

Skåne län

Information

Bengt Pålsson Affärsutveckling AB är ett företag som finns i Ystad. I Bengt Pålsson Affärsutveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pålsson, Bengt-Göran Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Lars Ingemar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Pålsson Affärsutveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Pålsson Affärsutveckling AB på telefon 070-4202102.

Bolaget skall bedriva friskvård, företagsekonomisk konsultation samt härmed förenlig verksamhet.

Idag är Bengt Pålsson Affärsutveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bengt Pålsson Affärsutveckling AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bengt Pålsson Affärsutveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Bengt Pålsson Affärsutveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Pålsson Affärsutveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bengt Pålsson Affärsutveckling AB har 556447-7767 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.