Ystad Tand & Implantat Center AB

Skåne län

Information

Ystad Tand & Implantat Center AB är ett bolag som finns i Ystad. I Ystad Tand & Implantat Center AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Muzzini, Annika Catharina som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Per Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ingrid Anita som är född 1960 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ystad Tand & Implantat Center AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ystad Tand & Implantat Center AB på telefon 0411-558866.

Bolaget ska bedriva tandvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ystad Tand & Implantat Center AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ystad Tand & Implantat Center AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ystad Tand & Implantat Center AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ystad Tand & Implantat Center AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ystad Tand & Implantat Center AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Muzzini, Annika Catharina -Nilsson, Per Anders

Ystad Tand & Implantat Center AB har 556441-2434 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.