Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-02-05. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag ska trivas.

Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fordonskranar och lyfthanteringsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-65506.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag är Aronsson, Karl Göte Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin Aronsson, Kerstin Susanne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ekmark Tjärnberg, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Ekmark Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lenex Lennart Aronsson Export Aktiebolag har 556439-4236 som sitt organisationsnummer.