STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG

Skåne län

Information

STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-12-19. Men sedan 1992-01-01 så har STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 14, 112 46, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-232727.

Ystad arbetar för att verksamheter som STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom organisations- och samarbetsfrågor, coachning, rådgivning och personlig utveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG och det är följande personer, Andersson, Staffan Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sigrid Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för STAFFAN ANDERSSON KONSULT AKTIEBOLAG är 556439-2024.