Ystads Glasmästeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Ystads Glasmästeri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Ystads Glasmästeri Aktiebolag finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ystads Glasmästeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ystads Glasmästeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ystads Glasmästeri Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ystads Glasmästeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Dragong. 20, 271 39, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-10794.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ystads Glasmästeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ystads Glasmästeri Aktiebolag har idag 556433-1618 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ystads Glasmästeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva glasmästeri, inklusive bilglas, inramnings- och galleriverksamhet, försäljning av konst, posters och tavelramar, byggnadsverksamhet innefattande nyproduktion och renovering samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ystads Glasmästeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Carl-Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman Jönsson, Erna Ingegerd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor, .