L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1991-08-07 så skapades L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556430-4631 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom L-Å Nilsson Lantbruks Aktiebolag är Nilsson, Lars Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Saga Barbro Ingegärd som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .