Krageholm Drifts Aktiebolag

Skåne län

Information

Krageholm Drifts Aktiebolag är ett företag som finns i Ystad. I Krageholm Drifts Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Piper, Fritz Claes Gustaf som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Piper, Marie Elisabet Adéle som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Anselmsson, Bo Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln RevisorSkånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Krageholm Drifts Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Krageholm Drifts Aktiebolag på telefon 0411-61285.

Bolaget skall bedriva jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Krageholm Drifts Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Krageholm Drifts Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Krageholm Drifts Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Krageholm Drifts Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Krageholm Drifts Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Piper, Fritz Claes Gustaf

Krageholm Drifts Aktiebolag har 556426-4793 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.