Hedvigsdals Nygård Aktiebolag

Skåne län

Information

556421-7502 är organisationsnummer för verksamheten Hedvigsdals Nygård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hedvigsdals Nygård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Hedvigsdals Nygård Aktiebolag finns i.

Hedvigsdals Nygård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-03-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hedvigsdals Nygård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Hedvigsdals Nygård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hedvigsdals Nygård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hedvigsdals Nygård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-527054 eller genom brev på följande adress:
Nybyggarev. 160, 270 21, Glemmingebro

Bolaget skall bedriva lantbruk med växtodling och djuruppfödning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hedvigsdals Nygård Aktiebolag och det är Nilsson, Lars Johan Ingvar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Göran Ingvar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,