Agnarprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Aktiebolag som heter Agnarprodukter Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Agnarprodukter Aktiebolag i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Agnarprodukter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1991-03-19 så har Agnarprodukter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Agnarprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Agnarprodukter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ingelstorp 49, 270 21, Glemmingebro. Vi ni istället prata med Agnarprodukter Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall idka jordbruk, avels- och tävlingsverksamhet med hästar, handel, förädling och distribution av djur- och växt- produkter, handel med förvaltning av fast egendom, aktier och övriga värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Bror Agnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingegerd Ann-Margret som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Agnarprodukter Aktiebolag har 556420-3015 som sitt organisationsnummer.