Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva gatukök inklusive ambulerande verksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1990-11-13 så skapades Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556410-0492 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ystad.

Just nu är Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-551052 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hamngrillen Leif Mårtensson Aktiebolag är Mårtensson, Leif Åke Karsten som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Sonja Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .