T. Löfvendahl Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka jordbruk, avels- och tävlingsverksamhet med hästar, handel, förädling och distribution av djur- och växtprodukter, handel med och förvaltning av fast egendom, aktier och övriga värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T. Löfvendahl Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är T. Löfvendahl Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1990-04-23 så skapades T. Löfvendahl Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel T. Löfvendahl Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

T. Löfvendahl Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556394-0922 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ystad.

Just nu är T. Löfvendahl Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med T. Löfvendahl Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-524028 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom T. Löfvendahl Aktiebolag är Löfvendal, Tord Erling Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Mats Göran Stefan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .