THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG

Skåne län

Information

556394-0906 är organisationsnummer för bolaget THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG finns i.

THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG har varit registrerat sedan 1990-04-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 0411-526102 eller genom brev på följande adress:
N. Strandbadsv. 134, 271 77, Löderup

Bolaget skall idka jordbruk, handel, förädling och distribution av djur- och växtprodukter, handel med och förvaltning av fast egendom, aktier och övriga värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med THURESSONS I LÖDERUP LANTBRUK AKTIEBOLAG och det är Thuresson, Bo Torsten Per som är född 1948 och har titeln VD, Thuresson, Bo Torsten Per som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Per Johan som är född 1977 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,