Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag ska trivas.

I Ystad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-555352.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag är Kotte, Jörn Ingmar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kotte, Ingrid Marie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Hansson och Kotte i Ystad Tryckeri Aktiebolag har 556391-7425 som sitt organisationsnummer.