Österlenbuss AB

Skåne län

Information

Österlenbuss AB är en verksamhet som finns i Ystad. I Österlenbuss AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Billman, Ronny Jörgen Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lena Gunnel Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Otto som är född 1979 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Österlenbuss AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Österlenbuss AB på telefon 0411-16000.

Bolaget ska idka bussrörelse och även utföra olika slags färdtjänster med bussar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Österlenbuss AB av bolagstypen Aktiebolag.

Österlenbuss AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Österlenbuss AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Österlenbuss AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Österlenbuss AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Billman, Ronny Jörgen Mikael -Johansson, Lena Gunnel Maria Firman tecknas ensam av -Billman, Ronny Jörgen Mikael

Österlenbuss AB har 556388-9145 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.