Aldina Partner AB

Skåne län

Information

Aldina Partner AB är en verksamhet som finns i Ystad. I Aldina Partner AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rinaldo, Ulla Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinaldo, Ulla Christina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aldina Partner AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aldina Partner AB på telefon .

Bolaget skall bedriva handel samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter, konsultverksamhet i anslutning härtill samt inom administration, ekonomi och tekniska området samt utbildning inom områdena.

Idag är Aldina Partner AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aldina Partner AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aldina Partner AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Aldina Partner AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aldina Partner AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aldina Partner AB har 556381-6718 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.