Aktiebolaget Skärskau i Ystad

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Aktiebolaget Skärskau i Ystad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Skärskau i Ystad är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Skärskau i Ystad är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Skärskau i Ystad är ett Aktiebolag och skapades 1989-12-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Skärskau i Ystad ska trivas.

Aktiebolaget Skärskau i Ystad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva jordbruk med maskinstation och landskapsvård samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Skärskau i Ystad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Aktiebolaget Skärskau i Ystad Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Skärskau i Ystad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-61241.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Skärskau i Ystad är Oddshammar, Bo Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Oddshammar, Cecilia Ann-Christin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Skärskau i Ystad har 556380-6768 som sitt organisationsnummer.