Spårväxeln Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Spårväxeln Fastighets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Spårväxeln Fastighets Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Spårväxeln Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Spårväxeln Fastighets Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-03-20. Men sedan 1991-01-01 så har Spårväxeln Fastighets Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dragong. 51, 271 39, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spårväxeln Fastighets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-79500.

Ystad arbetar för att bolag som Spårväxeln Fastighets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Spårväxeln Fastighets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall förvalta och uthyra fastigheter, förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Spårväxeln Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spårväxeln Fastighets Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Gert Ingvar som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Gert Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Åke Ingvar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Spårväxeln Fastighets Aktiebolag är 556380-4458.