Bulktransport i Ystad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bulktransport i Ystad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Bulktransport i Ystad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1989-12-04 så skapades Bulktransport i Ystad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bulktransport i Ystad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bulktransport i Ystad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556379-4188 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är Bulktransport i Ystad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bulktransport i Ystad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0416-33039 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bulktransport i Ystad Aktiebolag är Pettersson, Bengt Olof Leonard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eivor Kerstin Yvonne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .