Sciroco Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

Sciroco Bygg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Sciroco Bygg Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sciroco Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sciroco Bygg Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-12-04. Men sedan 1990-01-01 så har Sciroco Bygg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Kustv. 618, 271 93, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sciroco Bygg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-70677.

Ystad arbetar för att bolag som Sciroco Bygg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sciroco Bygg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bestå av byggnadsarbeten och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

Firmatecknare för Sciroco Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sciroco Bygg Aktiebolag och det är följande personer, Gullstrand, Leif Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Irengård, Anett Helen som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sciroco Bygg Aktiebolag är 556378-9048.