Aktiebolaget Neldema

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Neldema. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Neldema i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1989-08-23 så har Aktiebolaget Neldema varit registrerat. Idag är Aktiebolaget Neldema Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Neldema så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aktiebolaget Neldema så kan ni göra det på 0416-511522.

Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsartiklar, äga och förvalta värdepapper samt fastigheter ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bratteberg, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Neldema har 556366-5776 som sitt organisationsnummer.