Creat Trading i Ystad Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Creat Trading i Ystad Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Creat Trading i Ystad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Creat Trading i Ystad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Creat Trading i Ystad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Creat Trading i Ystad Aktiebolag ska trivas.

Creat Trading i Ystad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och export av verkstadsprodukter, med inriktning smide och svetsarbeten, och produkter till byggnadsindustrin samt förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Creat Trading i Ystad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-09.

Idag är Creat Trading i Ystad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Creat Trading i Ystad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5513061.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Creat Trading i Ystad Aktiebolag är Malmborg, Ewa Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmborg, Nils Östen som är född 1945 och har titeln Suppleant, Julin, Rickard Mats Yngve som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Creat Trading i Ystad Aktiebolag har 556354-5739 som sitt organisationsnummer.