Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag

Skåne län

Information

Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ystad. I Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarsson, John Gunnar Torbjörn som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Kjell Åke som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Ulf Gunnar Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Siv Inga-Kerstin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag på telefon 0411-72821.

Bolaget skall driva bageri och caférörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, John Gunnar Torbjörn -Gunnarsson, Siv Inga-Kerstin -Gunnarsson, Ulf Gunnar Tommy -Nilsson, Kjell Åke

Café Gunnarsson i Ystad Aktiebolag har 556348-7247 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.