Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ystad. I Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Lars Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Folker, Karin Maria som är född 1938 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag på telefon 0411-524536.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av konst och antikviteter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Konst- & Antikaffären Lasse Månsson Aktiebolag har 556348-5449 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.