Ess-Enn Billackering Aktiebolag

Skåne län

Information

556311-1383 är organisationsnummer för företaget Ess-Enn Billackering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ess-Enn Billackering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Ess-Enn Billackering Aktiebolag finns i.

Ess-Enn Billackering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ess-Enn Billackering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Ess-Enn Billackering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ess-Enn Billackering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ess-Enn Billackering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-73880 eller genom brev på följande adress:
Ekenäsg. 11, 271 39, Ystad

Bolaget skall utföra målning av personbilar och lastbilar, förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom och bedriva uppfödning, tävlingsverksamhet och handel med hästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ess-Enn Billackering Aktiebolag och det är Nilsson, Stig Charles som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Ingrid Maj-Lis som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,