Aktiebolaget EcoNord

Skåne län

Information

Bolaget skall inom industri- och byggnadssektorerna bedriva konsultverksamhet avseende management, marketing, produktion och administration samt bedriva import och export av byggnadsprodukter med undantag av isolermaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget EcoNord vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Aktiebolaget EcoNord ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1987-10-09 så skapades Aktiebolaget EcoNord och bolaget är har ej F-skattsedel.

Aktiebolaget EcoNord är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556308-4465 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är Aktiebolaget EcoNord Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget EcoNord så går det att nå dem via telefon på 070-5164711 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget EcoNord är Barenthein, Hans Axel Alfred som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Engholm Barenthein, Göta G Ann-Marie som är född 1939 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .